Werving en Selectie Healthcare

werving en selectie healthcare - vacatures healthcare - banen healthcare - vacature healthcare - baan healthcare - commerciŽle healthcare - healthcare industrie - healthcare jobs - healthcare

Voor werving en selectie in de healthcare industrie moet u bij Stoevelaar & Partners Partners zijn.
Wij zijn gespecialiseerd in commerciŽle vacatures binnen de healthcare industrie.

Netwerksearch Healthcare
Door onze 20-jarige aanwezigheid in de healthcare en medische industrie hebben wij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.
Dit netwerk spreken wij aan wanneer een opdrachtgever vacatures heeft en wenst dat het searchtraject minder opvallend moet plaatsvinden.
PotentiŽle kandidaten worden pas door ons benaderd en aan de opdrachtgever voorgesteld, wanneer wij zeker weten dat de desbetreffende kandidaat aan de door de opdrachtgever gestelde functie-eisen voldoet.

Filesearch Healthcare
Bij filesearch putten wij uit ons zeer interessante healthcare en medische filebestand dat wij in de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd.
De opdrachtgever ontvangt, na raadpleging van onze file, een uitgebreide selectie aan potentiŽle kandidaten die voldoen aan de door de opdrachtgever gestelde functie-eisen.

Advertising
Bij advertising zorgen wij voor het ontwikkelen van de advertentietekst, de plaatsing van de advertentie, de behandeling van de respons op de vacature en de eerste selectie.
Door dit traject toe te passen, wordt u als opdrachtgever heel wat werk uit handen genomen, wij stellen immers alleen de door ons als beste geselecteerde kandidaten aan u voor.

Voor kandidaten healthcare
Wanneer u ook in onze file wilt worden opgenomen, kunt u het volgende doen:

Indien U een uitnodiging ontvangt om bij ons op kantoor te komen, dan zal dit eerste gesprek een oriŽnterend karakter hebben.
Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever zullen er nog een aantal gesprekken bij ons op kantoor of bij de opdrachtgever volgen, voor er een contract zal worden aangeboden.

Stoevelaar & Partners Healthcare
Stoevelaar & Partners Healthcare bv, is sinds 1983 actief op het gebied van werving en selectie van nieuw personeel en begeleiding van het bestaande personeel binnen de healthcare branche.
Binnen ons bureau is een ruime en specifieke expertise (m.b.t. de healthcare) aanwezig op het gebied van de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.
Stoevelaar & Partners is gespecialiseerd in het invullen van commerciŽle en research vacatures binnen de healthcare industrie, medische hulpmiddelen branche en bij bedrijven en organisaties die aan deze sectoren grenzen.
De insteek van Stoevelaar & Partners is om te bemiddelen in vaste banen.
In de praktijk zal een vaste baan dan ook betekenen dat er gestart zal worden met een (half)jaarcontract waarop een vaste dienstbetrekking zal volgen.

Het besluit om de werving en selectie van medewerkers uit te besteden aan een gespecialiseerd bureau is een beslissing die voor een organisatie aantoonbaar rendement dient op te leveren.
Eťn van onze consultants kan u hierover in een persoonlijk gesprek informeren.

Werving en Selectie Healthcare